Vorige week hebben we weer een officiële Magento Certified Developer aan ons team van ontwikkelaars mogen toevoegen. Jasper Zeinstra, een zeer ervaren Magento ontwikkelaar, mocht met een uitstekend resultaat het Magento examen afronden. Een mooie bekroning voor de vele jaren ervaring en het harde werken.

Het Magento certificaat is in het leven geroepen zodat bedrijven hun Magento expertise kunnen aantonen. Voor het onderhouden, behouden en optimaliseren van het Magento kennisniveau binnen MediaCT ondergaan al onze ontwikkelaars de Magento Developer Certification. De Magento Developer Certification is een certificering van een gevorderd niveau en is gericht op professionele ontwikkelaars met serieuze ervaring met het implementeren van Magento.

Wall of Magento

Niet alleen voor MediaCT maar ook voor de ontwikkelaars zelf vormt de Magento certificaat een belangrijke mijlpaal. De examens zijn een manier om gekwalificeerde en ervaren Magento ontwikkelaars aan te tonen en te valideren. Zij mogen zichzelf officieel gecertificeerde Magento ontwikkelaars noemen. Binnen MediaCT streven wij naar een volledige coverage van de Magento Certified Developers certificaten binnen ons team.  De 'Magento wall' in het pand begint dan ook al aardig vol te raken.

Gefeliciteerd Jasper!

MediaCT Magento Certified Developer Jasper Zeinstra

1 Comment