Deze maand is de jaarlijkse editie van de eGuide gepubliceerd. De Emerce eGuide 2013 is de meest complete gids voor opdrachtgevers die zich willen oriënteren binnen het aanbod van de vele diverse soorten online bureaus. Als e-commerce specialist is MediaCT een van de weinige e-commerce ontwikkelbureau's die in het jaarboek zijn opgenomen.

“Door ons te specialiseren in e-commerce ontwikkeling en e-commerce optimalisatie hebben we in de loop der jaren onze sporen verdiend. Onze verscheidenheid aan veelzijdige succesvolle e-commerce projecten en de vroege specialisatie in het zeer populaire e-commerceplatform Magento maakt de opname in de eGuide 2013 tot een logisch gevolg” - Tjitte Folkertsma, Commercieel Directeur MediaCT.

Emerce eGuide 2013 MediaCT

De eGuide 2013, een overzicht van alle online partijen

Wegens het enorme en snel ontwikkelende aanbod aan online mogelijkheden dient de eGuide voor opdrachtgevers als een overzicht van alle verschillende online partijen. In het jaarboek krijgen bureaus de mogelijkheid de specialisaties te presenteren en inzichtelijk te maken door middel van casepresentaties, projectenportfolio en de bureauprofielen.

MediaCT als een van de weinige e-commerce ontwikkelspecialisten

MediaCT is in de eGuide 2013 opgenomen als een van de weinige e-commerce ontwikkelspecialisten. Met case presentaties van 3 verschillende projecten toont MediaCT de veelzijdigheid in haar e-commerce ontwikkel- en optimalisatiewerkzaamheden. Er is hierbij een keuze gemaakt in zeer technische e-commerce implementaties, internationaal uitgerolde webshops en voor optimalisatieprojecten die de conversie en prestaties van de webshop aanzienlijk en significant verbeteren. De cases Flinders.nl, Buddha to Buddha en Horloges.nl worden gedetailleerd in het overzicht behandeld en weergegeven door duidelijke screenshots.

MediaCT is blij met de publicatie. Tjitte Folkertsma, Commercieel Directeur MediaCT, zegt: “De Emerce eGuide geeft MediaCT de mogelijkheid zich op een heldere en bondige manier aan opdrachtgevers te presenteren. Daarbij geeft het opdrachtgevers direct inzicht in de door ons uitgevoerde projecten.

MediaCT in eGuide 2013
eGuide case Flinders.nl MediaCT
eGuide cases Buddha to Buddha store & Horloges.nl MediaCT

1 Comment