Als eerste bureau in Nederland heeft MediaCT een volledig gecertificeerd Magento-ontwikkelteam. Alle ontwikkelaars van MediaCT, die stuk voor stuk over meerdere jaren relevante werkervaring beschikken en ook nog eens op hetzelfde kantoor werken, zijn officieel Certified Magento Developer.

Online shoppen in de lift

Online shoppen groeit enorm: in 2013 hebben bijna 11 miljoen Nederlanders iets online gekocht en werd 20% van alle bestedingen online gedaan. In het eerste kwartaal van 2014 was dat al 22%. Het belang van bedrijven als MediaCT neemt toe. Webwinkels worden steeds groter en hebben behoefte aan een stabiele, deskundige partner die ervoor zorgt dat het platform goed werkt en goed blijft werken. Om de toenemende vraag aan te kunnen, is het zaak nú te investeren in de toekomst.

Groei Magento

Magento is al vier jaar lang het grootste e-commerce platform ter wereld, dat vooral in het hogere segment een sterke groei doormaakt. Magento is een open source systeem. Dit betekent dat iedereen het mag gebruiken voor doorontwikkeling en dat iedereen daaraan kan bijdragen. Een ander groot voordeel is dat gebruikers niet afhankelijk zijn van een bepaalde leverancier. Juist vanwege de sterke interactie met ontwikkelaars en gebruikers kan Magento goed inspelen op ideeën voor verbetering en uitbreiding van het platform, en is er een hechte community rond Magento ontstaan.

Ervaren ontwikkelaars in-house

De ontwikkelaars van MediaCT zijn uniek. Ze werken namelijk allemaal op hetzelfde kantoor en worden niet vanuit een ver land ingeschakeld voor ontwikkelklussen. De Magento-specialist heeft dus letterlijk alle kennis in huis. Iedere dag is er een zogeheten stand-up meeting, waarin vragen en uitdagingen worden besproken. Verder worden er regelmatig kennis- en optimalisatiesessies georganiseerd en hebben ontwikkelteams steeds een wisselende samenstelling, zodat er veel onderling contact is.

Tjitte Folkertsma, commercieel directeur van MediaCT: “Wij hebben ons altijd gericht op het vormen van een team met ervaren mensen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Met de Magento-certificeringen bewijzen wij dat we het niet alleen zeggen, maar er echt voor gaan en erin investeren. Voor een certificering moet je hard werken!”

Magento Enterprise Solutions Partner

MediaCT is sinds 2008 gespecialiseerd in Magento en werd vervolgens Enterprise Partner (voorheen Gold Partner genaamd). Folkertsma: “Wij zijn heel bewust geen full-service internetbureau, maar wel de beste in e-commerce ontwikkeling op basis van het Magento-platform. Hierin onderscheiden we ons op de markt. We werken intensief samen met partners die expert zijn op andere terreinen. Zo kunnen we onze klanten toch full-service bieden.”

Geïnteresseerd in een Magento webshop?

Neem contact met ons op