Jaarlijks wordt er door Emerce het eGuide Jaarboek gepubliceerd. Dit jaarboek is de meest complete gids voor opdrachtgevers die zich willen orienteren binnen het aanbod van de vele diverse soorten online bureaus. Net als vorig jaar is MediaCT ook dit jaar weer opgenomen in deze gids. Lees snel verder!

MediaCT eGuide 2014 Emerce
MediaCT eGuide 2014 Emerce

eGuide, de meest complete gids voor opdrachtgevers van online projecten

Op de website van eGuide kun je een portfolio vinden met daarin informatie van alle Nederlandse interactieve bureaus. Naast een website wordt er jaarlijks ook een jaarboek uitgegeven, het eGuide Jaarboek. Het eGuide Jaarboek wordt verstuurd naar maar liefst 15.000 decision makers. In het jaarboek staan meer dan 125 cases van meer van 75 verschillende bureaus. Heb jij 'm nog niet ontvangen? Geen paniek, je kunt 'm hier namelijk bestellen.

Emerce eGuide 2014 MediaCT
Emerce eGuide 2014 MediaCT

MediaCT in Emerce eGuide 2014

Net als vorig jaar is MediaCT dit jaar weer als e-commerce specialist opgenomen in de Emerce eGuide. Dat MediaCT beschikt over veelzijdige kennis van e-commerce ontwikkeling blijkt uit de drie fantastische cases die gepubliceerd staan in de eGuide 2014. In de Emerce eGuide zijn de cases van Koffiecentrale Nederland, Foto Konijnenberg en Dokkumer Vlaggen Centrale te vinden. Stuk voor stuk leuke cases die ondersteund worden door prachtige afbeeldingen.

MediaCT Emerce eGuide 2014
MediaCT Emerce eGuide 2014
MediaCT Emerce eGuide 2014
MediaCT Emerce eGuide 2014