Jaarlijks publiceert Emerce de eGuide, de complete gids voor opdrachtgevers die zich willen oriënteren op het aanbod van de vele soorten online bureaus in Nederland. Net als voorgaande jaren is MediaCT weer in de eGuide opgenomen.

Emerce eGuide, de complete gids voor opdrachtgevers van online projecten

Op de website van eGuide kun je een portfolio vinden met daarin informatie van alle interactieve bureaus in Nederland. Als extra service geeft Emerce jaarlijks de Emerce eGuide uit. De zesde editie van de Emerce eGuide is dit jaar op 22 mei uitgebracht. De Emerce eGuide wordt verstuurd naar maar liefst 15.000 decision makers en is daarnaast gewoon voor iedereen te koop. In de eGuide staan 1301 cases van 461 verschillende bureaus.

MediaCT in Emerce eGuide 2015

Net als vorig jaar is MediaCT als e-commerce specialist opgenomen in de Emerce eGuide. Dat MediaCT beschikt over veelzijdige kennis van e-commerce ontwikkeling, blijkt uit de drie fantastische cases die in de eGuide 2015 worden gepresenteerd. We hebben het over de cases van NYDJ, Simon Lévelt en Gallagher Europe: stuk voor stuk prachtige webwinkels. De cases worden ondersteund door mooie afbeeldingen.

image-1.jpeg
Case-2-Simon-Levelt-01-135x185.jpg
Case-1-NYDJ-01-135x100.jpg