MediaCT is Google AdWords Qualified Company

Als je ons kent, dan weet je dat we ontzettend hard werken om met internet marketing onze opdrachtgevers succesvol te maken.

Een belangrijk advertentiemiddel is vaak Google AdWords. Voor wie hier niet mee bekend is: dit is het advertentieprogramma van Google. Als adverteerder heb je een immens groot bereik en je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

Edwin en AlexProfessionele kennis en ervaring
MediaCT is sinds deze week een Google AdWords Qualified Company. In het kort betekent dit dat wij hebben bewezen professionele kennis en ervaring in huis te hebben over AdWords. Het bewijs vind je op deze pagina.

In het minder kort houdt dit in dat twee van onze internet marketeers, Edwin en Alex, beide het AdWords examen hebben afgelegd. En dat mediaCT in de afgelopen 90 dagen voldoende budget heeft beheerd om Qualified Partner te mogen worden. Dit bedrag bedraagt overigens 100.000 Dollar, voor de geïnteresseerden.

Wat betekent deze status?
Wij staan voor het ontwikkelen van resultaatgerichte webprojecten. Daarbij hoort in onze ogen een doordachte marketingcampagne. Het behalen van de AdWords Advertising Professional status is voor mediaCT vooral een bevestiging van onze expertise.

Hoe zit het met úw AdWords campagnes?
Heeft u een website of webshop, maar doet u nog niet aan AdWords? Of bent u er niet zeker van dat u het maximale uit uw AdWords campagnes haalt? Stuur dan even een mailtje naar edwin@mediact.nl. Edwin beantwoordt graag uw vragen.

Update: sinds eind oktober 2010 voldoet mediaCT aan de nieuwste eisen die gesteld zijn aan de certificering. Hiervoor hebben Alex, Edwin en Michel opnieuw de examens gedaan. mediaCT voldeed ook nu aan de eis om meer dan 100.000 dollar beheert te hebben in een periode van 90 dagen.

3 Reacties

« Terug naar het overzicht