Wil je meer weten over Magento? Kom naar het jaarlijkse ‘Meet Magento’ evenement en ontdek alle ins en outs van het veelzijdige Magento platform! Het is alweer de 6e editie van het evenement en we kunnen met enige trots melden dat we dit jaar Gold sponsor van Meet Magento zijn. Meer weten? Lees snel verder!

Meet Magento 2014

Het tweedaagse evenement vindt plaats op woensdag 21 en donderdag 22 mei 2014. Tijdens deze twee dagen kun jij je kennis over Magento helemaal laten bijspijkeren. Woensdag 21 mei staat in het teken van e-commerce starters en gebruikers van Magento Enterprise. Hierbij komen alle voordelen van Magento aan de orde. Op donderdag 22 mei wordt er nader ingegaan worden op de uitgebreide mogelijkheden die Magento kan bieden voor je webwinkel. Deze dag staat in het teken van Magento gebruikers en Magento Community. Klik hier voor het complete programma van Meet Magento 2014.

Maar dat is nog niet alles. Bij dit evenement zijn honderden webwinkelhouders, developers en ontwikkelaars aanwezig. Een ideale setting om te netwerken dus! Dit jaar wordt het evenement gehouden op een prachtige locatie in het midden van het land: het Media Plaza in de Jaarbeurs van Utrecht.

Meer lezen over het programma, de sprekers en de locatie zie: www.meet-magento.nl

Kaarten winnen?

Wil je meer met Magento doen en/of meer uit je webwinkel halen? Ook dit jaar geven we vrijkaarten weg voor dit evenement. Om kans te maken op vrijkaarten mail je je naam en adresgegevens naar [email protected]. Vergeet niet ‘Kaarten Meet Magento’ te vermelden. Twee weken voor het evenement maken we de winnaars bekend via onze Facebook pagina. Houd onze Facebook pagina dus goed in de gaten!

Inmiddels zijn de vrijkaarten voor Meet Magento 2014 verloot. Mocht je toch nog graag naar Meet Magento willen, dan kun je hier terecht voor je kaarten.