De afgelopen jaren is onze dienstverlening steeds breder geworden. Zoals je zelf wellicht weet: hoe meer je de breedte ingaat, hoe minder de focus. Hoe breder je aanbod, hoe minder je uitblinkt in waar je echt goed in bent. En wij willen juist meer focus, en minder ruis.

Maximale waarde

Afgelopen tijd hebben we nagedacht over ‘Wie zijn wij?’, ‘Waar willen we heen?’ en ‘Hoe bieden wij maximale waarde?’. E-commerce blijft hierin centraal staan, aangezien hier onze passie ligt. Maar deze passie gaat dieper dan het ontwikkelen van webwinkels. Wij willen bedrijven helpen met het opbouwen van een succesvolle e-commerce business. Onze kennis en ervaring willen we inzetten op strategisch vlak en vertalen in internet marketing diensten. Als strategisch partner dragen we kennis over en bieden we diensten voor realisatie én optimalisatie. Wij willen maximale waarde bieden.

Onze dienstverlening zal de aankomende tijd naadloos worden afgestemd op deze focus. Wil je op de hoogte blijven van de veranderingen? Houd dan onze site in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op Twitter.

Kennisdeling

Begin 2011 zijn we gestart met de MediaCT Academy. De reacties van onze deelnemers zijn erg positief en we vinden het mooi om onze kennis te delen. Wij merken dat de Academy dusdanig groot is geworden dat het ons afleidt van onze primaire dienstverlening. In de loop van dit jaar zullen we veranderingen aanbrengen zodat de trainingen beter aansluiten op onze core business.

Alex van Ginneken

Wanneer de eerste groeifasen zijn voltooid, begint het bij Alex te kriebelen. Als team van ondernemers zien we voor iedereen kansen wanneer Alex zijn eigen koers kiest. Alex is vanaf dit jaar weer zelfstandig maar hij blijft wel partner van MediaCT. Op zijn site onderbouwt hij zijn keuzes. Zeker de moeite waard om even te lezen. Heb je strategische vragen waar je Alex voor wilt inzetten? Alex helpt je, zelfstandig of bij MediaCT projecten, met het uitzetten van een strategie. Neem een kijkje op zijn Alex zijn website.

Michèl Tel

Michèl is twee jaar lang internet marketeer geweest bij MediaCT. Waar Alex juist zijn kennis breed en onbelemmerd wil delen, kiest Michèl juist voor het werken aan de klantzijde. Per april zal hij zich gaan inzetten als marketeer voor Datona.nl. Ook Michèl licht zijn keus toe op zijn weblog.

Teamversterking

Ons team is versterkt met een tweetal nieuwe collega’s. Welkom Geert en Charlotte! Geert is een jonge professional met veel ervaring op gebied van front-end development, interaction design en advisering. Hij zal bedrijven helpen met het adviseren, realiseren en optimaliseren van webwinkels. Charlotte versterkt als stagiaire onze marketing experts met het optimaliseren en adviseren van e-commerce bedrijven.

Projectmanagement

We zijn druk op zoek naar een nieuwe projectmanager.Caspar heeft op dit moment een dubbele rol als algemeen directeur en projectmanager. De instelling van een nieuwe projectmanager geeft Caspar de ruimte om zich te focussen op zijn rol als algemeen directeur.

Heb je vragen over onze dienstverlening of focus? Of wil je jouw e-commerce business een boost geven? Bel mij dan op 050 - 579 93 93 of stuur me een mail op [email protected] en we helpen je verder.

1 Comment