Begin februari werd het al wat onrustig binnen MediaCT, het personeelsuitje lag weer in het verschiet. Eerdere personeelsweekenden wezen uit dat de uitjes van MediaCT ‘legendarisch' te noemen zijn. Na veel voorpret en gespeculeerd te hebben over wat de locatie zou worden, was het vrijdag 24 mei eindelijk zo ver. Het personeelsuitje van 2013 ging van start. Na een heerlijke lunch vertrokken we op weg naar Lemmer.

Eenmaal aangekomen in Lemmer verruilden we onze auto’s voor een grote gele Amerikaanse schoolbus. In de bus vertrokken we naar Harich, een klein Fries dorpje vlakbij Lemmer. Tientallen solexen stonden hier uitgestald voor MediaCT voor een spannende solextour met een zeer 'uitgebreide' routebeschrijving door het prachtige Gaasterland. Een geweldige ervaring waarbij we veel hebben gelachen.

Zadelpijn

Met enige zadelpijn namen we afscheid van de solex om door te gaan naar het volgende avontuur. In een schattige kleine kerk stond een koud/warm buffet klaar, waar we lekker hebben gegeten. Stipt om 21:00 reed de bus weer voor om ons naar de Lemsterbaai te brengen, een partycentrum waar we allerlei gezamenlijke activiteiten hebben uitgevoerd. Uiteraard stonden er weer lekkere hapjes en drankjes voor ons klaar. Het was een geslaagde avond. Om 24:00 was heel MediaCT nog in voor een dansje en zijn we met z’n allen op stap geweest in Lemmer. De zon kwam al op toen we onze boot bereikten.

Alle hens aan dek

Boot? Ja, we hebben overnacht op een grote zeilboot. Dit had alles te maken met de activiteit van de volgende dag. Na een lekker ontbijt ‘’ietwat vroeg’’ hees MediaCT de zeilen hoog in de top! Na een sportieve zeiltocht stond ‘s avonds de steengril voor MediaCT klaar om de dag af te sluiten.

Moe maar voldaan vertrokken we zaterdagavond weer naar huis. We kunnen terugkijken op twee erg leuke dagen en een nog leuker team waar we trots op mogen zijn! We hebben alle leuke herinneringen voor je samengevoegd in een collage, veel kijkplezier!

Collage personeelsuitje