Bij MediaCT vinden we het belangrijk om altijd te blijven doorontwikkelen. Ons vakgebied staat natuurlijk niet stil, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden we belangrijk. Onlangs ontvingen we het Keurmerk Talentontwikkeling, na onafhankelijk onderzoek door onderzoeksbureau SatisAction, en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.

Keurmerk Talentontwikkeling MediaCT

Het Keurmerk Talentontwikkeling laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling, maar geeft ook (potentiële) werknemers inzicht in bij welke organisaties zij persoonlijk en professioneel het snelst kunnen groeien. Tijdens het Talent & Performance Congres op 9 oktober werden deze keurmerken uitgereikt, en MediaCT is een van de 42 organisaties die in 2018 en 2019 dit keurmerk mag dragen.

Manon Kramer, HR Coach bij MediaCT: "We vinden het belangrijk om onze medewerkers centraal te stellen en hen daarmee kunnen faciliteren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij ondersteun ik ze op diverse vlakken zodat ze een rol binnen MediaCT kunnen ontwikkelen die bij ze past, hun kennis en ervaring kunnen verbreden en hun potentieel beter kunnen benutten."

Meer lezen over het onderzoek? Ga naar nationaalonderzoektalentontwikkeling.nl