De elfde Emerce 100 is uit en wij staan er weer in! MediaCT staat met 4,5 ster bij de middelgrote Full-Service Internetbureaus. Met 5 sterren is Magento, als open source e-commerce ontwikkelplatform, natuurlijk ook zeker het vermelden waard.

Emerce 100

De Emerce 100 geeft aan hoe de prestaties van leveranciers worden beoordeeld door beslissers die zich bezig houden met e-commerce/business, online marketing en ICT. Inmiddels worden er al 494 bedrijven meegenomen in de samenstelling van de Emerce 100. Dit komt onder andere door het groeiende aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt. Hierdoor zijn sommige categorieën aangepast. Wel bestrijkt het onderzoek nog steeds vier gebieden: Bureaus, E-business diensten, Online Advertising & Media en Software.

Passie en hard werken

“Wij zijn heel blij met onze vermelding in de Emerce 100,” aldus Tjitte Folkertsma, commercieel directeur van MediaCT. “Voor ons bewijst deze notering dat passie en hard werken worden beloond. Ons team zet elke dag 100% in op kwaliteit. We zijn enorm trots op onze mensen, hun inzet en klantgerichtheid en hun drive om webwinkels na de lancering te blijven doorontwikkelen. De grootste eer is eigenlijk voor onze klanten, die ons het vertrouwen geven om nieuwe dingen uit te proberen en mooie webwinkels voor hen te realiseren. Verder wil ik graag onze partners Byte, Buckaroo en AdResults feliciteren met hun vermelding in de Emerce 100. Mooi om te zien dat ook onze partners in de markt gezien en gewaardeerd worden.”