MediaCT voegt zich hiermee bij het uitgebreide partnernetwerk van Copernica Marketing Software. Omdat het bureau al samenwerkte met StormMC (ook partner van Copernica) ontstaat hiermee een driehoeksverhouding waar de klant baat bij heeft. Magento gebruikers kunnen terecht bij MediaCT en StormMC voor een volledige inrichting van e-mailcampagnes in combinatie met hun Magento webshop.

MediaCT gelooft in persoonlijke en klantgerichte e-mailings. Met behulp van de integratie tussen Copernica en Magento is iedere webwinkeleigenaar in staat persoonlijke e-mails te sturen op basis van de klantinformatie die hij in het e-commerce platform heeft verzameld. “Denk hierbij aan een upsell campagne voor een recente aankoop waarbij we bijvoorbeeld een garantie of accessoires aanbieden. Maar ook een achtergelaten winkelwagentje, een verjaardagsmailing of een loyaliteitscampagne behoort tot de mogelijkheden.”, aldus Tjitte Folkertsma, oprichter van MediaCT.

Als Magento specialist wilt MediaCT klanten ondersteunen en hun helpen zo het maximale te halen uit hun webwinkel. Hierbij is e-mailmarketing een belangrijke bron voor bezoekers en een ideaal kanaal om retentie-aankopen te stimuleren. “Dankzij de driehoekssamenwerking tussen Copernica, MediaCT en Storm MC is de klant in staat een totaalpakket binnen te halen waarmee hij online succes niet kan mislopen.”, vertelt Folkertsma.