Dit jaar wordt alweer de derde editie van de Meet Magento Awards georganiseerd. Deze vakprijzen worden uitgereikt aan innoverende projecten/initiatieven binnen de hechte Magento Community in Nederland. De jury heeft inmiddels de beste drie inzendingen bepaald voor vijf categorieën. En wat denk je? Twee klanten van MediaCT zijn hiervoor genomineerd! Daar zijn we trots op.

2 nominaties, stem jij mee?

De webshops waaraan de nominaties zijn toegekend zijn onze klanten Mobistoxx (in de categorie Magento Community Webshop) en Brandfield (in de categorie Magento Enterprise Webshop). Wil je onze klanten helpen? Stem dan voor 7 mei via deze link op de onderstaande genomineerden: Wil je alle genomineerden bekijken? Ga naar www.meet-magento.nl/awards/.

Brandfield

Brandfield is officieel dealer van meer dan 170 fashion merken. Brandfield verkoopt meer dan 10.000 artikelen die verkocht worden in de webshop en mobiele app, waaronder horloges, sieraden, tassen en zonnebrillen. De omnichannel strategie is dit jaar verder ingezet door de opening van een extra exclusieve winkel in de 9 straatjes in Amsterdam. Met het vernieuwde design dat medio april live is gegaan, wordt het exclusieve karakter nog verder benadrukt.


Mobistoxx

Mobistoxx is een bekende naam in België en Frankrijk. De ambitie van Mobistoxx is om geleidelijk te groeien en uit te breiden. De opdracht van MediaCT was dan ook om een solide basis voor verdere groei te realiseren. Als onderdeel van de doorontwikkeling van de webshop zijn functionaliteiten herzien en/of toegevoegd, is een volledig re-design uitgevoerd en is de shop zowel sneller als gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker gemaakt.


Magento User Group Groningen

Naast onze klanten willen we ook graag de Magento User Group Groningen feliciteren met hun nominatie in de categorie Magento 'Community' project. Dit event wordt namelijk mede georganiseerd door onze collega’s Arjen en Len, samen met Peter, Jaap, Wouter en Jeroen van Elgentos. Daarnaast dragen MediaCT en Elgentos hun steentjes bij als sponsor. De volgende meetup over "The Power of Proper Testing" wordt bijvoorbeeld bij ons op kantoor gehouden. Ook hierop kun je je stem uitbrengen!

Ben Marks bij de Magento User Group bij Elgentos

Ben Marks bij de Magento User Group bij Elgentos


“Meet Magento is een mooi event dat jaarlijks bijna 800 webshop-eigenaren en de Nederlandse community samenbrengt. We vinden het geweldig dat de jury de webshops van onze klanten heeft geselecteerd - een prachtige erkenning van ons werk,” aldus Tjitte Folkertsma, commercieel directeur van MediaCT. “En we hopen natuurlijk dat iedereen op onze klanten gaat stemmen!”

Help deze genomineerden naar de overwinning