Vandaag, op 4 mei 2018, komt de Emerce 100 uit. De lijst met de beste bedrijven van Nederland in e-business komt dit jaar voor de dertiende keer uit. Als MediaCT staan we met trots met 5 sterren tussen de hoogst beoordeelde bureau's in de categorie “E-commerce bureaus.”

 

Emerce 100 MediaCT Beste E-business bedrijven 2018

 

“We zijn bijzonder trots dat we door de markt hoog beoordeeld worden in deze Emerce 100, maar we streven naar beter,” aldus Tjitte Folkertsma, Commercieel Directeur van MediaCT.  “We houden ons continu bezig met onszelf ontwikkelen, onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen en we hebben nog een aantal hele gave nieuwe projecten op de planning staan.”

De best scorende e-commerce bureaus van dit jaar

De best scorende e-commerce bureaus van dit jaar

 

Magento
Als echte Magento experts zijn we natuurlijk ook zeer content met de hoge waardering van Magento in de categorie e-commerce software. Het platform waarmee we onze klanten al bijna 10 jaar ondersteunen. Zowel Magento Open Source als Magento Commerce (licentie variant) worden beide met 5 sterren zeer hoog gewaardeerd. 

De beste scorende open source e-commerce software 2018

De beste scorende open source e-commerce software 2018

De best scorende licentie gebaseeerde ecommerce software 2018 

De best scorende licentie gebaseeerde ecommerce software 2018 

Het onderzoek
Onderzoeksbureau Motivaction deed namens Emerce onderzoek naar bedrijven, waarbij beslissers op het gebied van online business en marketing werden ondervraagd. De criteria waarop er beoordeeld werd waren ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’

Meer lezen
Wil je meer lezen over het onderzoek, of zien hoe de hele Emerce 100 eruit ziet?
Ga dan snel naar de Emerce 100 website of bekijk de hele lijst op Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2018