Magento heeft gisteren tijdens de Magento Imagine e-commerce 2013 conferentie in Las Vegas, de nieuwste versie van Magento Enterprise aangekondigd - Magento Enterprise Editie 1.13. Onder meer dan 1500 klanten, partners, ontwikkelaars en enthousiastelingen uit meer dan 35 landen maakte Magento het grote nieuws bekend. Magento Enterprise Editie 1.13 wordt gezien als ‘the most powerful and scalable version of Magento ever’.

Grotere schaalbaarheid en betere presaties

De nieuwste versie van Magento Enterprise stelt grote en groeiende webwinkeliers in staat effectiever te schalen en biedt optimale ondersteuning in het stroomlijnen van de back-end activiteiten. Dit met het oog op het steeds groter worden van de bezoekersaantallen en de significante groei in het aantal bestellingen.

“Het afgelopen jaar zijn we bij Magento druk bezig geweest te blijven innoveren om met het Magento platform steeds grotere merken, grotere productcatalogi en complexere implementaties te ondersteunen. Met grotere flexibiliteit, betere prestaties & schaalbaarheid maken wij de groei van onze klanten mogelijk.” - Roy Rubin, mede-oprichter en COO Magento

magento enterprise editie 1.13

De geoptimaliseerde catalogus indexering, de verbeterde inhoud caching, de gestroomlijnde checkout flow en betere fiscale aanbevelingen maken het voor Magento Enterprise Editie 1.13 klanten mogelijk, meer waarde met snellere laadtijden en lagere totale kosten uit hun Magento platform te halen.

Magento Enterprise Editie 1.13 update

Geoptimaliseerde Indexering

Magento heeft het indexatie proces aanzienlijk verbeterd om sneller en op de achtergrond te indexeren met weinig tot geen impact op de winkelervaring en de administratieve winkelactiviteiten. Een volledige catalogus re-indexering van 1 miljoen producten kan nu in slechts 4 minuten. De verbeterde indexering maakt het makkelijker producten toe te voegen en up te daten terwijl URL's, promoties, navigatie-menu's en product zoekfuncties up-to-date blijven zonder dat dit de prestaties van de online shop vertragen.

De introductie van de gevorderde indexering vermindert de noodzaak om een volledige re-index uit te voeren en worden automatisch uitgevoerd. Dit bespaart de gebruiker veel tijd en energie die gericht kan worden op de inkomsten-genererende activiteiten.

Verbeterde caching

De verbeteringen in de full page caching mogelijkheden in Magento Enterprise zorgen ervoor dat zware pagina’s nog sneller worden geladen en dat alleen relevante pagina’s worden meegenomen zonder de winkelervaring voor de consument aan te tasten. Daarbij verminderden de verbeterde caching prestaties drastisch de belasting van de server waarmee het mogelijk wordt nog grotere verkeersvolumes te ondersteunen tijdens het uitvoeren van back-end activiteiten.

Snellere checkout flow

De Magento Enterprise Editie 1.13 bevat aanzienlijke verbeteringen met betrekking tot het versnellen van het betalingsproces. De geoptimaliseerde gestroomlijnde checkout verbetert de laadtijden van de pagina’s in alle klantacties. Met de update is een totale checkout-snelheid stijging van 20% tot 35% gerealiseerd wat leidt tot een aanzienlijke verbetering van de winkelervaring en klanttevredenheid.

Verbeterde BTW-berekeningen algoritmen

De verbeterde belasting algoritmen leveren een grotere nauwkeurigheid bij het berekenen van de belastingtarieven waaronder promotionele codes, vaste product belastingen alsmede het rendement. Magento Enterprise versie 1.13 ondersteunt nu ook wereldwijde handelaren met meer dan 3000 belastingtarief zones.

Naast de genoemde significante veranderingen heeft Magento nog 350 functionele verbeteringen doorgevoerd in de belangrijke key areas zoals de winkelwagen, de order administratie, de import en export functionaliteit, web API elementen en nieuwe betaalmogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie over Magento Enterprise of over de nieuwe Magento Enterprise Editie 1.13 neem contact op met [email protected]

1 Comment