29 en 30 mei is het weer zover: de Meet Magento dagen. Het evenement georganiseerd door Guido Jansen staat ook dit jaar weer in het teken van e-commerce en Magento. Veel interessante sprekers uit binnen- en buitenland zullen het podium beklimmen om hun kennis te delen. MediaCT zal ook dit jaar weer aanwezig zijn met een stand, daarnaast zal Edwin Dijkstra een presentatie gaan geven over Next Generation E-commerce.

Voor wie is Meet Magento interessant?

Meet Magento is interessant voor een brede doelgroep. Eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Dan valt te denken aan webwinkeliers, marketeers en developers van beginner tot gevorderd. Het Meet Magento evenement is een mooie manier om in contact te komen met mensen uit beroepsveld, inspiratie op te doen tijdens de lezingen en workshops en verhalen uit de praktijk te delen.

Programma

Het belooft een leuke dag te worden. Magento ambassadeur Guido Jansen zal een korte introductie workshop geven voor mensen die nog onbekend zijn met Magento. Verder zal het Open Space programma geïntroduceerd worden, een programma ontwikkeld om iedereen op een interactieve manier kennis te laten uitwisselen. Daarnaast zal er een informatiemarkt gehouden worden. Wij zijn ook aanwezig tijdens de informatiemarkt dus kom gerust langs onze stand om kennis te maken!

Win kaarten

Ook dit jaar mogen wij weer kaarten weggeven. Wil je kans maken op 2 van die kaarten stuur, dan een mailtje naar: [email protected] Wij zullen de kaarten onder de deelnemers verloten.

Praktische informatie

Meet Magento wordt gehouden in 'De Reehorst' te Ede. Meer informatie over de locatie en bereikbaarheid vind je hier.

3 Comments