Magento is het populairste en bekendste e-commerce platform in de markt. Meer dan 240.000 webwinkels draaien op Magento en jaarlijks worden er meer dan 25 miljard transacties gedaan. Het platform is populair bij zowel grote, gerenommeerde merken als startende webwinkels die snel willen groeien. Met deze brede doelgroep mag Magento zich met recht wereldmarktleider noemen. Na een zeer geslaagde editie vorig jaar organiseert Dutchento ook in 2015 het grootste Magento event van Nederland: Meet Magento. Het gebeurt allemaal op 27 en 28 mei in het spectaculaire Media Plaza in Utrecht. Het programma is inmiddels bekend en zegt alles over de kwaliteit van Magento.

Meet Magento: programma

De eerste dag (27 mei) is gericht op ondernemers, e-commerce managers en directieleden die een overstap naar Magento overwegen of geïnteresseerd zijn in het starten van een webshop.

Is Magento de beste oplossing voor uw bedrijf? Hoe kunt u het beste een Magento ontwikkelbureau selecteren? Wat komt er kijken bij een migratie naar een nieuw e-commerce platform en welke versie van Magento past het beste bij uw behoefte? Nationale en internationale sprekers zoals Ruben de Wolf (KPMG), Bas Nawijn (Magento) en Marc Wiseler (eBay Enterprise) geven het antwoord op deze vragen. Ook de behandeling van cases van Foto Konijnenberg, Loavies.com en Eataly Net zorgen ervoor dat u na deze dag weet hoe u met Magento uw webshop klaarmaakt voor de volgende stap; professioneel en voorbereid op de toekomst.

De eerste dag wordt afgesloten met een Magento-party in het centrum van Utrecht. Als deelnemer bent u van harte uitgenodigd!

De tweede dag (28 mei) is gericht op webwinkeliers die al een Magento-webshop hebben, e-commerce developers en e-commerce marketeers; in principe iedereen die iets met Magento heeft of doet. Natuurlijk zijn webwinkel-eigenaren die na Dag 1 meer willen weten, hartelijk welkom. Op deze tweede dag heeft u de gelegenheid om interessante presentaties bij te wonen, te netwerken en te zoeken naar mogelijkheden waardoor u uw webshop kunt optimaliseren. Zowel industry als solution partners zijn deze hele dag aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Ga naar de ticketpagina van Meet Magento om uw Meet Magento tickets 2015 te bestellen. Wacht daar niet te lang mee, want de ervaring leert dat het event razendsnel is uitverkocht!