Je leest het goed, na ruim 60 inspirerende FAS-sessies vinden wij het bij MediaCT tijd voor iets nieuws! Na 4 jaar met veel plezier de FAS georganiseerd te hebben zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging. Hieronder lees je meer over de geschiedenis van de FAS en over het nieuwe concept.

Wat was FAS?

FAS is een afkorting voor ‘Friday Afternoon Session’. MediaCT startte eind 2009 met de FAS om ons kennisniveau te verhogen en te verbreden. We nodigden iedere maand een spreker uit om een interessant onderwerp te behandelen. Al snel merkten we dat mensen uit ons netwerk de sessies ook interessant vonden. Daarom werd de FAS open voor iedereen. Na de FAS werd er vaak geborreld op kantoor tijdens in het ICT café. Dit is een borrel in het Feithhuis dat om de twee weken plaatsvindt. De onderwerpen van de FAS waren erg divers. Soms was de FAS technisch, soms marketinggericht en soms juist heel algemeen. Wat zeker is, is dat de FAS iedere keer een interessante en leuke ervaring was.

Dank aan de sprekers

Voordat we een blik op de toekomst gaan werpen willen we ook graag alle sprekers bedanken. De afgelopen vier jaar hebben wij vele interessante en inspirerende sprekers mogen ontvangen op de FAS. Hieronder vind je een overzicht van de sprekers en hun verhaal. Onze dank gaat uit naar deze groep geweldige mensen die allemaal een steentje hebben bijdragen aan ons kennisniveau en dat van onze klanten en vrienden.

So what’s next?

Oké, de Friday Afternoon Sessions krijgen dus een nieuw jasje. Maar hoe komt dit er dan uit te zien? Momenteel zijn we bij MediaCT nog druk bezig met het uitwerken van het nieuwe concept. We hebben super veel leuke ideeën en kunnen jullie alvast een paar dingen verklappen.

Bij het nieuwe event, wat ongeveer 4 keer per jaar georganiseerd zal worden, zullen per keer meerdere sprekers aanwezig zijn. Iedere sessie zal bestaan uit een bepaald e-commerce vraagstuk. Waar voorheen de FAS in Groningen werd gehouden zal het nieuwe concept deels in Amsterdam en deels in Groningen gaan plaatsvinden. De exacte locaties zijn nog niet bekend. Meer informatie over het nieuwe event volgt snel. Houd ons blog dus goed in de gaten!