Arjen Miedema

De afgelopen 5 jaar heb ik gewerkt bij Eigen & Wijze Internet Marketing in Leeuwarden. Ik hield me daar voornamelijk bezig met de ontwikkeling en doorontwikkeling van ca. 20 webshops in Magento. Daarnaast heb ik de nodige ervaring opgedaan in het ontwikkelen van websites, met name in Wordpress. Ik ben nauw betrokken bij de Nederlandse Magento community, Dutchento, en blog daar af en toe voor.

Al tijdens mijn opleiding Communications & Multimedia Design aan de NHL in Leeuwarden was ik vooral geïnteresseerd in de technische ontwikkeling van websites. De vervolgstappen in deze richting lagen dan ook voor de hand.

In mijn vrije tijd ben ik zowel actief als passief veel bezig met sport: ik voetbal, doe aan wielrennen en ben een trouwe fan van basketbalclub Aris Leeuwarden. Ook ben ik een fervent gamer en kijk ik graag films.

Ik ben blij dat ik het team van MediaCT kan versterken en verwacht hier veel nieuwe ervaringen en kennis op te doen. Op een goede en langdurige samenwerking!

Nieuwsgierig naar het hele team? Bekijk hier ons team.