MediaCT heeft altijd geïnvesteerd in kennis, ontwikkeling en uitbreiding van het team. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een sterke, hechte organisatie met 19 fulltime medewerkers met wie we vol enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten werken. Vanaf 1 mei hebben we er weer een ervaren Magento ontwikkelaar bij. Even voorstellen: Len Lorijn.

Magento certified ontwikkelaar Len Lorijn

Mijn naam is Len Lorijn. Sinds ik mijn eerste PHP boek op mijn zestiende kreeg, van mijn oma, heb ik een passie ontwikkeld voor programmeren. Eerst heb ik op het Preadinius Gymnasium les gegeven in het maken van websites met eenvoudige technieken. Daarna heb ik bij Guapa Media twee jaar lang veel Magento ervaring opgedaan en gewerkt aan tal van projecten. In deze periode heb ik ook mijn Magento certificering gehaald. Vanaf 1 mei versterk ik het team van MediaCT en hoop ik mijn kennis te kunnen delen en veel nieuwe dingen te leren.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij het poppodium Simplon en mag ik graag fotograferen.

Nieuwsgierig naar het hele team? Bekijk hier ons team.