MediaCT heeft veel geïnvesteerd in kennis, ontwikkeling en in het uitbreiden van ons team. We zijn dan ook uitgegroeid tot een sterk en hecht team waar met veel enthousiasme aan de vele projecten wordt gewerkt. Sinds deze maand mogen we daar nog een zeer ervaren collega aan toevoegen. Rieks Visser, een programmeur in hart en nieren met jaren lange ervaring komt MediaCT versterken. Rieks stelt zich bij deze voor:

Rieks Visser - E-commerce developer

Rieks Visser

Ik ben Rieks Visser en werk sinds kort bij MediaCT als E-commerce Developer. Vanaf 1998 houd ik mij al bezig met programmeren en vrijwel alles op dat gebied en webontwikkeling heeft mijn interesse. Ik ben een echte allround webdeveloper met kennis van front-end tot back-end, van servers tot databases en houd mij bij MediaCT vooral bezig met het ontwikkelen van de backend technologie en het realiseren van koppelingen met Magento. Het leuke van MediaCT is, naast de toffe collega’s, dat je van begin tot eind bij een project betrokken bent. Niets is zo belonend als een project waar je hard aan hebt gewerkt ‘live’ te zien gaan. Dat er nog maar vele lanceringen mogen komen!