Magento Imagine Awards 2017

In 2017 zijn er opnieuw klanten van ons genomineerd voor de Magento Imagine Awards. Lees het artikel hier:


Als solution partner van Magento is MediaCT dit jaar met maar liefst 4 ontwikkelde webwinkels genomineerd voor een Excellence Award tijdens Magento Imagine 2016. Op dit evenement komen ruim 2500 (e-)commerce experts uit meer dan 45 landen bijeen voor de laatste (e-)commerce ontwikkelingen en uitgebreide kennissessies op gebied van Magento. Ook worden er uiteenlopende Imagine Excellence Awards uitgereikt om online winkeliers, merken, merkfabrikanten en solution partners te belonen voor hun creativiteit, innovatie en geleverde bijdrage aan de groei van het wereldwijde Magento ecosysteem. MediaCT is er trots op dat vier van zijn cases meedingen op wereldniveau. Bovendien is MediaCT het enige Nederlandse bureau dat is genomineerd. We stellen de genomineerden graag aan je voor.


Uitslag van de Imagine Awards 2016

...of lees nog even verder over alle genomineerde klanten van MediaCT.


Best Omnichannel Experience

Deze award is voor de online store die de meest naadloze gebruikservaring biedt over minimaal drie van de volgende kanalen: webstore, mobiele winkel, app, catalogus en in-store experience. MediaCT realiseerde voor Jac Hensen een mooie webwinkel die in samenwerking met hun 11 fysieke winkels in Nederland een uitgesproken omnichannel strategie inzet. Daarom is deze webwinkel genomineerd voor de award voor de beste omnichannel ervaring op Magento Imagine 2016.

Wie zijn er nog meer genomineerd voor deze award? Dat zijn Everything Wine en Fraport.

Growth

Welke webwinkelier, merk of merkfabrikant heeft de afgelopen twaalf maanden zijn omzetpercentage het hardst zien groeien via kanalen die mogelijk zijn gemaakt door Magento Commerce? Een aantal zeer succesvolle cases, waaronder onze klant Brandfield, zijn hiervoor genomineerd.

De andere genomineerden in deze categorie zijn: Geary's Beverly Hills en RiteAid.

Great Explorer Award for International Expansion

Deze award gaat naar de webwinkelier, merk of merkfabrikant die met succes de grens is overgegaan, op zoek naar nieuwe markten in het buitenland. Photospecialist (die wij kennen als Foto Konijnenberg) is genomineerd in deze categorie en daar zijn wij als hun Magento solution partner zeer trots op.

Wie zijn er nog meer genomineerd? Dat zijn Charlotte Tilbury en Redbox Digital.

Best B2B User Experience

Bij deze award gaat het om B2B-sites met een eigen gebruikersomgeving waarin zowel dynamische prijzen (verschillend per klantgroep) als bulkprijzen (voor groothandelaren) beschikbaar zijn. De producten in dit type webwinkel moeten voor deze award ook via een product-feed beschikbaar zijn gesteld. Naast onze klant Gallagher zijn een paar gerenommeerde B2B partijen genomineerd voor deze categorie.

De andere genomineerden in deze categorie zijn: Saltworks en TIM.

Tjitte Folkertsma, commercieel directeur van MediaCT: “Het is een hele eer dat vier van onze cases mogen meedingen naar een internationale award. Vorig jaar waren we al verrast dat we met de mobiele online store van Beaumotica in de prijzen vielen! Dat we nu met maar liefst 4 van onze klanten strijden tegen internationale partijen, waaronder Nestlé en Everlast is natuurlijk helemaal te gek. Alleen daarom zijn we al heel blij met deze vier nominaties. Voor mij is het belangrijkste dat het niet uitsluitend onze verdienste is dat we dit hebben bereikt. Wij hebben klanten die vertrouwen hebben in onze expertise en die ons de vrijheid geven om nieuwe mogelijkheden uit te proberen.

Namens heel MediaCT willen we Jac Hensen, Brandfield, Foto Konijnenberg en Gallagher van harte feliciteren! Wij zijn er trots op dat we met deze klanten mogen samenwerken met deze nominaties als resultaat. Ook de partijen waarmee we intensief samenwerken hebben hier aan bijgedragen. Hierbij willen we met name Byte, Tweakwise, Buckaroo, Adresults, Highstreet en natuurlijk Magento zelf bedanken voor de grote toegevoegde waarde die zij hebben gehad voor de resultaten van deze webwinkels.


Benieuwd naar de overige award nominaties? Lees ook: 2016 Imagine Excellence Awards Finalists Announced