Afgelopen jaar beleefden we met MediaCT een waar hoogtepunt: Maar liefst 4 webwinkels die we voor onze klanten hebben ontwikkeld, waren genomineerd voor de jaarlijkse wereldwijde Magento Imagine Award-uitreiking. Gallagher Europe wist er zelfs één te winnen. Dat we met MediaCT vervolgens ook nog eens de Magento Imagine Spirit of Excellence Award in ontvangst mochten nemen was natuurlijk helemaal te gek.

]Een mooie blijk van waardering die ons een extra stimulans heeft gegeven om ook dit jaar samen met onze klanten mooie (E-)commerce oplossingen te realiseren. En met succes! Want ook dit jaar zijn er twee klanten van ons genomineerd voor de Magento Imagine Awards 2017 in Las Vegas:

  • Photospecialist (Foto Konijnenberg) voor de “Great Explorer Award of International Expansion"
  • Haarshop voor de “Best Use of Customer Insights Award”

Great Explorer Award for International Expansion

Deze award wordt uitgereikt aan ondernemingen/fabrikanten die met hun webwinkel(s) aantoonbaar succesvol internationaal opereren. Photospecialist (die wij kennen als Foto Konijnenberg) is genomineerd in deze categorie en daar zijn wij als hun Magento Solution partner natuurlijk zeer trots op!

De webwinkel homepage van Photospecialist.co.uk

Best Use of Customer Insights

Een belangrijk onderdeel van het houden van een succesvolle webwinkel, is het analyseren van het winkelgedrag van je bezoekers. Het onderzoeken en inzicht krijgen in het gebruik van je webwinkel geeft je de mogelijkheid om de structuur, content en/of functionaliteiten aan te passen voor een optimale (persoonlijke) klantbeleving. Bij Haarshop is het vaste hap om te kijken naar hun bezoekers en het vinden van verbetermogelijkheden. Resultaat: een betere webwinkel en - niet onbelangrijk - een groei in conversie en omzet!

De webwinkel homepage van de Magento shop van Haarshop.nl

Felicitaties voor Foto Konijnenberg en Haarshop met deze nominaties. Uiteraard zijn er meerdere partijen die hebben bijgedragen aan dit succes waaronder hosting specialist Byte, zoek-optimalisatie-tool Tweakwise, payment provider Buckaroo, eCommerce customer service software Robin en online marketing bureau Adresults. Want zowel bij onze klanten als onze partners geldt: zonder samenwerking geen succes!