Gisteren, dinsdag 12 september werd het nieuwe pand van MediaCT en iWink officieel geopend door de burgemeester van Groningen, Peter den Oudsten. Meer dan 200 gasten kwamen een kijkje nemen in de "speeltuin", het "spiegelgebouw", ofwel het Scheepvaarthuis, waar ons kantoor nu gevestigd is. Met behulp van een wel heel origineel instrument werd het gebouw officieel in gebruik genomen.

opening_blog3.jpg

Na een verbouwing van drie maanden, waar een lege etage met betonnen vloer werd getransformeerd in een modern kantoor met ruimte voor groei, namen we intrek in ons nieuwe kantoor. Het kantoor aan het Zuiderpark barstte van ambitie en enthousiasme uit haar voegen. Het Scheepvaarthuis is hiervoor een waardige opvolger, waar we verder kunnen groeien en de beste kwaliteit kunnen blijven leveren voor onze klanten. Van een betonnen vloer naar een compleet ingericht kantoor; onze klanten en partners waren erg nieuwsgierig naar onze nieuwe werkplek.

opening_blog1.jpg

De burgemeester benadrukte dat het belangrijk is dat online ondernemers zoals iWink en MediaCT in Groningen blijven, om elkaar en de economie te ondersteunen. Na een korte speech liet hij de scheepshoorn afgaan. Het welbekende scheepsgeluid markeerde de opening van een pand waar meer dan 75 mensen aan een "mooier internet" werken.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het Scheepvaarthuis uitgebreid bestudeerd door de gasten. Een plattegrond met weetjes verraadde een hoop over het kantoor, zoals waar er aan gewerkt wordt en wat er te zien is. Er werd bier geproefd in de bierproeverij, de bierkennis werd getest in de bierquiz van Baxbier, en virtual reality werd even echt de realiteit in de VR cinema.

opening_blog2.jpg

Bekijk hieronder de video van de opening!

Al met al dus een groot succes, en we hopen dan ook iedereen (die ons nieuwe kantoor nog niet gezien heeft) te mogen begroeten in ons kantoor in het Scheepvaarthuis!

opening_blog4.jpg