Met E-commerce Live! nog vers in het geheugen blikken we graag nog even terug op het e-commerce diner dat we op 26 juni organiseerden. Met partners Magento, SendCloud, Mollie, Dotdigital en Yotpo maakten we er weer een mooie avond van... in het Centraal Station van Amsterdam! Deze bijzondere locatie bevond zich in de Amstelpassage, die voor het evenement vrij werd gemaakt.

Na een warme dag stroomden stroomden om 17:30 de eerste gasten binnen, en werd de locatie onder het genot van een koel drankje bewonderd. Lil' Amsterdam, gevestigd in en onder het Centraal Station van Amsterdam, is een bijzondere plek. Naast dat het een broedplaats voor creativiteit is, brengt de locatie echt het gevoel van het station met zich mee. Af en toe kwam er een trein langs, en dit zorgde in het begin voor verwarring, tot de gasten zich realiseerden dat ze zich letterlijk direct onder het spoor bevonden!

Met een walking dinner dat werd uitgeserveerd, stond het netwerken, kennis delen en inspireren centraal. Leren van collega's, inspiratie opdoen bij collega's die je nog niet kent onder het genot van een hapje en een drankje - een win-win! Gasten uit alle hoeken van Nederland en België schoven aan en werden getrakteerd op diverse gangen met heerlijk eten. het bleef gezellig tot in de late uurtjes!

Bekijk hieronder de foto’s en video van het evenement


Interesse in een van onze evenementen, of een keer aanwezig zijn?