Met trots kunnen we je vertellen dat er dit jaar twee van onze klanten zijn genomineerd voor de Nationale Thuiswinkel Awards. Dit zijn Datona.nl en Petduka.nl. Ten eerste willen wij beide webwinkels veel succeswensen in de competitie! Er zijn 22 verschillende categorieën waaruit je kan kiezen. Per categorie kan je een keer je stem uitbrengen. Stemmen kan op http://www.thuiswinkelawards.nl/nl/stemmen.

Datona.nl

Webwinkel Datona.nl is genomineerd in de categorie ‘Klussen en doe-het-zelf’. Helemaal terecht! Vorig jaar is Datona.nl met MediaCT overgegaan van het OScommerce systeem naar een compleet vernieuwde en geoptimaliseerde Magento webshop. In de vernieuwde webshop van Datona vind je het grootste online assortiment aan garageproducten en werkplaats inrichting. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en scherp geprijsd.

De nominatie heeft Datona.nl te danken aan de hoge kwaliteitsproducten en een supersnelle levering van bestellingen binnen Nederland en België. Ben je overtuigd dat Datona.nl moet winnen? Breng dan nu je stem uit! Meer over de webshop van Datona.nl kun je lezen in ons portfolio of bezoek de webshop.

Petduka.nl

De webwinkel van Petduka.nl is genomineerd in de categorie ‘Dieren’. Bij Petduka.nl vind je producten ter bestrijding van vlooien, teken, muggen, wormen en andere parasieten bij hond en kat. Daarnaast levert Petduka voedingssupplementen voor onderhoud en verbetering van gewrichten, huid, vacht, darmwerking, hersenen en gedrag. Petduka staat voor snelle levering in vrijwel heel Europa. Bovendien garandeert Petduka scherpe prijzen. De medewerkers van Petduka hebben een diergeneeskundige achtergrond en kunnen je daarom de juiste adviezen geven. Petduka is dus ‘snel, deskundig én voordelig’. Ben jij net zo'n fan van Petduka als wij? Stem dan nu!

Je stem uitbrengen?

Is je interesse gewekt en verdienen Datona en Petduka je stem? Tot 28 februari kun je jouw stem uitbrengen op Datona.nl in de categorie ‘Klussen en doe-het-zelf’ en op Petduka.nl in de categorie ’Dieren’.

Over Thuiswinkel Awards:

Jaarlijks vinden de Nationale Thuiswinkel Awards plaats. Ook dit jaar is het weer zo ver. Zeven maart reikt de stichting Nationale Thuiswinkel Awards de vak- en publieksprijzen 2013 uit aan de beste webwinkels van Nederland. Zowel een professionele vakjury als jijzelf kiezen de winnaars. Dit jaar zal er daarbij gestreden worden om vijf nieuwe vakprijzen, namelijk: de online marketing award, product experience award, easy buying award, dynamic delivery award en de customer centricity award.