Op 22 en 23 oktober 2019 komt MagentoLive Europe naar Amsterdam! Het jaarlijks terugkerende evenement van Magento strijkt dit jaar in Nederland neer. Na het daverende succes van vorig jaar in Barcelona, wordt het evenement dit jaar in de RAI in Amsterdam gehouden. Daar hoort natuurlijk een goed openingsfeest bij!

Pre Magento Live Europe MagentoLive

Onze collega's in Barcelona organiseerden vorig jaar een fantastisch openingsfeest op de avond voor MagentoLive Europe startte. Dit jaar dachten we, als MagentoLive naar Nederland komt, moeten we op zijn minst een night to remember organiseren. Een feest voor e-commerce enthousiastelingen die Magento een warm hart toedragen, waar het vieren van de community centraal staat. Op 21 oktober 2019 in de A’DAM toren organiseert MediaCT daarom dit jaar Pre-MagentoLive Europe!

Tjitte Folkertsma, CCO: “Na vorig jaar in Barcelona komt eindelijk dit fantastische evenement naar Nederland. We brengen de Magento community samen op een unieke locatie, met een experience die je niet wilt missen. Dit wordt zeker een night to remember!”

Met vele MediaCT partners als sponsoren van het evenement moet dit natuurlijk een goed feestje worden! We vieren graag samen met 500 genodigden de opening van het MagentoLive Europe evenement met Pre MagentoLive Europe!

Lingotto-ADAM-Toren-4.jpg