In februari kondigden we al aan: ‘wij willen maximale waarde bieden’. In het afgelopen half jaar hebben we daad bij woord gezet. De bezetting is versterkt, de trainingen van de MediaCT Academy vallen nu binnen het MediaCT dienstenpakket en we zijn het e-commerce forum gestart. In dit artikel lichten we toe waar we nu staan en wat er op de agenda staat.

Meer rust, betere dienstverlening

We merken dat we meer gefocust zijn dan ooit. Ten eerste is dit omdat we duidelijk hebben wie we zijn en wat we doen. Daarnaast doen we nu puur waar we goed in zijn en leuk vinden, wat zich direct vertaalt naar onze klanttevredenheid van 97% op dit moment. Voor de duidelijkheid: dit houdt in dat de laatste 100 opdrachten of vragen naar tevredenheid zijn opgelost. Mooie score, toch?

Geen uitvoerende marketing & meer partnerschappen

Eigenlijk was het voor ons al een tijdlang duidelijk: MediaCT doet geen uitvoerende marketing meer, maar biedt e-commerce consultancy. Voor marketingtrajecten als copywriting, AdWords campagnes managen en affiliate marketing werken we samen met partners die hierin gespecialiseerd zijn.

Waar wij goed in zijn is het ontwikkelen en optimaliseren van webwinkels. We hebben, en houden, de kennis in huis om de juiste marketinginsteek te kiezen en te vertalen naar webwinkels. Voor de specialistische vraagstukken betrekken we partners in het proces. We zijn ervan overtuigd dat deze keus de maximale kwaliteit zal bieden en onze webwinkels het meest succesvol zal maken.

E-commerce forum

Wij geloven heilig in het vergaren en delen van kennis. Wij opereren in een branche die leeft. Dagelijks ontstaan er nieuwe mogelijkheden die een webwinkel weer net iets beter maken. Op marketinggebied gaan de veranderingen minimaal zo snel. MediaCT zit bovenop het vuur. En ons doel is het succesvol maken van webwinkels van klanten. Om dit te bereiken krijgen al onze klanten toegang tot het MediaCT e-commerce forum. In het forum staan:

E-commerce trainingen

Elke week gaan we de diepte in met een e-commerce training. In een hands-on, praktisch artikel geven we tips voor je business. Elk artikel wordt ondersteund door een training video.

Suggesties voor je webwinkel

Dagelijks verbeteren we webwinkels. We testen nieuwe technieken en extensies. Als we ergens enthousiast van worden, schrijven we dit uit in een suggestie.

Interessante artikelen

Wij volgens alle weblogs die de moeite waard zijn. De artikelen die voor e-commerce ondernemers interessant zijn bundelen we elke week en plaatsen we op ons forum.

E-commerce en marketing templates

Wil je een prognose maken? Een keyword-analyse uitvoeren? Of starten met linkbuilding? Hier hebben we templates voor die je op weg helpen.

E-commerce mailings

Als ondernemer, e-commerce manager of marketeer ben je druk. En dan heb je niet altijd tijd om het e-commerce forum actief te lezen. Daarom houden we onze klanten proactief op de hoogte van de highlights. Wekelijks sturen we een e-mail met daarin een e-commerce training, interessante suggesties voor je webwinkel en de laatste interessante artikelen.

Welkom Jacco, Fenna en Klaas

Sinds februari is Jacco Enkelaar onze tweede projectmanager. Dit heeft Caspar de ruimte gegeven om zich als algemeen directeur te focussen op interne projecten, waaronder optimalisatie van processen en het verhogen van klanttevredenheid.

Sinds juni heeft ook Fenna Veenema zich aangesloten bij ons team. Fenna vervangt Ilka, die haar ambitie als docent heeft vervolgd. Fenna zorgt als office manager voor de juiste communicatiestroom binnen MediaCT.

Per september sluit Klaas Sangers zich aan bij ons team. Klaas is een ervaren developer met veel allround kennis. Naast ontwikkeling zal hij ook een adviserende rol gaan innemen binnen ons team en richting onze opdrachtgevers.

Edwin’s nieuwe uitdaging

Edwin heeft vijf jaar bij MediaCT gewerkt. Samen met Edwin hebben we de marketingkant van e-commerce binnen MediaCT tot een hoog niveau getild. Ook heeft Edwin zichzelf weten te ontwikkelen tot een professional die zijn brede kennis weet te vertalen naar concrete oplossingen. Na jaren consultant te zijn geweest, wil Edwin echter zelf doen. Eind dit jaar zal hij daarom bij de webwinkel Schweigmann.nl aan de slag gaan en ook zijn eigen e-commerce onderneming verder uitbreiden.

Gezocht: Marketeer

Met het nieuws over Edwin gaan we over tot het volgende bericht: wij zoeken een fulltime marketeer, lees hier de vacature. We zoeken iemand met ervaring in marketing. Iemand die van aanpakken weet, goed kan samenwerken met klanten, partners en collega’s. Voel je vrij deze vacature te delen met potentiële kandidaten!