U bent al online actief en kent als geen ander de waarde van online ondernemen als bedrijfsstrategie. Om groei te kunnen realiseren, bent u op zoek naar antwoorden op vragen over rendement en inzicht. Op donderdag 24 april geven wij u de antwoorden!

In samenwerking met Certified Exact-partner Dealer4Dealer en advies- en accountantsorganisatie accon avm organiseert het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau MediaCT een seminar over succesvol(ler) online ondernemen.

Met behulp van inspirerende cases uit de praktijk geven we antwoord op verschillende vragen. Waarmee moet u rekening houden als uw e-commerce activiteiten groeien? Wat zijn de voordelen van integratie met de backoffice, en hoe werkt dit dan? En wat zijn de financiële aandachtspunten waardoor u als online ondernemer meer kunt verdienen?

Het programma

15.30 - 16.00 Ontvangst 16.00 - 16.05 Korte introductie 16.05 - 16.35 E-commerce in de praktijk 16.35 - 17.05 Backoffice integratie? Hoe en waarom. 17.05 - 17.35 Haal meer rendement uit uw administratie 17.35 - 18.00 Afsluiting en borrel

Voor wie is het seminar interessant?

Bent u al online ondernemer (B2B en B2C) of staat u als ervaren ondernemer op het punt de online markt te betreden, dan bent u van harte welkom.

Deelnemende partijen

Dealer4Dealer: Backoffice integratie? Hoe en waarom.

Met meer dan 500 webshops gekoppeld aan Exact Software is Dealer4Dealer dé specialist op het gebied van backoffice integratie. Consultant Robert Adema laat u in vogelvlucht zien wat deze integratie inhoudt en welke voordelen er te behalen zijn.

accon■avm: Haal meer rendement uit uw administratie!

Uw omzet groeit, maar waarom groeit uw bankrekening niet? Hoeveel bent u kwijt aan transactiekosten? En wanneer gaat u zo veel winst maken dat uw eigen beloning omhoog kan? U kunt veel waardevolle informatie uit uw administratie halen.

Alexander Brands is adviseur bij accon■avm en helpt ondernemers bij de financiële kant van hun onderneming. Tijdens zijn presentatie gaat hij in op de valkuilen van groei en geeft hij waardevolle tips voor de financiën van uw bedrijf. Na zijn presentatie zult u uw administratie een stuk leuker vinden.

MediaCT: E-commerce in de praktijk

Uw webwinkel loopt. De administratie is op orde. Hoe zorgt u er nou voor dat de webwinkel echt succesvol wordt? Tjitte Folkertsma van het toonaangevende e-commerce ontwikkelbureau MediaCT zal enkele succesvolle en regionale e-commerce bedrijven uitlichten. Bedrijven als Sportstadion, Belsimpel, Foto Konijnenberg en Datona. Waarom zijn deze bedrijven zo succesvol en wat kunt u leren van hun aanpak?

Tijd & Locatie

Het seminar zal plaatsvinden op donderdag 24 april 2014 van 15:30 uur tot 18:00 uur. De locatie van het seminar is Hereweg 95-B, 9721 AA Groningen.