Op donderdag 19 september is het weer zo ver: Shopping Today. Shopping Today vindt wederom plaats in DeFabrique in Utrecht. Het thema is dit jaar ‘Future of the journey’. Er wordt gekeken naar de customer journey en opkomende technologieën, Shopping Today bereidt je voor op de digitale toekomst. Deze dag biedt interessante kennissessies, praktische cases en er zullen meerdere sprekers aanwezig zijn. Lees snel verder om te kijken wat je van MediaCT kunt verwachten op deze dag!      

Naast de vele interessante sprekers zijn er deze dag ook netwerkmomenten, waarin je kunt netwerken met 1200+ andere e-commerce professionals. Of je al een paar jaar bezig bent of nieuw in het vak bent, of je producten of diensten verkoopt: Shopping Today is voor iedereen interessant! Stel je persoonlijke programma samen uit meer dan 40 praktische cases en diepgaande kennissessies door te filteren op het onderwerp van jouw keuze!

Organisaties zetten tegenwoordig steeds meer systemen in naast een webshop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ERP om de processen te optimaliseren of een PIM om de productinformatie up to date te houden. Hiernaast worden nog heel veel andere platformen aan een bestaand e-commerce platform gekoppeld. Ben jij geïnteresseerd in hoe je ervoor zorgt dat er met zoveel platformen je data alsnog altijd en overal up to date is? Kom dan om 13.30 uur naar de presentatie ‘’your Data On Demand: E-commerce data altijd en overal up-to-date’’. Daarin praten Tjitte Folkertsma en Jos Pieters over hoe zij hun processen en integraties klaarmaken voor de toekomst. 

Daarnaast kun je ons ook ontmoeten op onze stand, en spreken met de specialisten van zowel MediaCT als Magement. Heb je specifieke integratievraagstukken? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten! 


Maak een afspraak met een van onze specialisten, neem contact op via het contactformulier.