Onlangs heeft MediaCT de Gold-status bereikt als succesvolle implementatiepartner van Tweakwise. Tjitte Folkertsma nam hierbij het Gold-certificaat van commercieel directeur Stefan van Opstal van Tweakwise in ontvangst op ons kantoor in Groningen.

Succesvolle implementaties

MediaCT is een specialist met volledige focus op Magento Enterprise en sinds 2009 Magento (Gold) partner. We zijn al implementatiepartner van Tweakwise vanaf het eerste uur. De Gold-status voor Tweakwise werd bereikt na tien succesvolle implementaties bij onder andere Brandfield en Foto Konijnenberg.


tweakwise-logo.png

Tweakwise helpt het volledig potentieel uit het aanbod van online winkels te halen en is marktleider in e-commerce software voor search, navigeren, recommendations, merchandising en filtering. Tweakwise wordt reeds toegepast in ruim 100 e-commerce platforms.


MediaCT en Tweakwise: sterke focus op e-commerce

1a99a11a-e6f9-448b-8d9c-535ba7cca5fe-e1455552301695.jpg

Volgens Stefan van Opstal is MediaCT erg belangrijk voor Tweakwise: "Wij beschouwen onze software als een e-commerce essential. Maar door implementatiepartners als MediaCT kunnen we dat samen ook in de praktijk bewijzen. Zij zorgen dat Tweakwise kan groeien en doorontwikkelen.”

“Bij MediaCT vinden we het vooral belangrijk dat we de beste e-commerce oplossingen aan onze klanten kunnen bieden”, vult Tjitte Folkertsma aan. “We zoeken altijd naar de nieuwste ontwikkelingen op gebied van software die e-commerce partijen werkelijk helpt. Tweakwise is zo'n product. Ik geloof dat we samen nog veel meer mooie dingen gaan doen. We versterken elkaar.”


Benieuwd naar de mogelijkheden van Tweakwise voor jouw webwinkel?