Jaarlijks vinden de Nationale Thuiswinkel Awards plaats. En de consument is de jury. Je kunt in 23 categorieën stemmen op jouw favoriete webwinkels. De vragen gaan over de service, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en prijs. Tot 2 maart kun je alle shops beoordelen. Daarna vinden de awards plaats voor de XS shops. Ook start dan de fase 2 voor de XL shops. Van 12 maart tot 27 maart kan gestemd worden op de XL shops. De winnaar van de Thuiswinkel Award wordt op 29 maart bekend gemaakt. Stemmen kan hier: http://www.webshop-awards.nl/

Flinders.nl

De webwinkel Flinders.nl is genomineerd in de categorie Wonen. Helemaal terecht. Eind 2010 is de shop gelanceerd en in 2011 is er keihard gewerkt aan de service, het assortiment en de fysieke uitbreiding van Flinders.nl. Lees op het blog van Flinders.nl meer over de nominatie. Overtuigd dat Flinders.nl moet winnen? Stem hier op Flinders.

Hippe Kippe

Hippe Kippe is genomineerd in de categorie XS-damesmode. En de dames verdienen het om te winnen. De shop is altijd gevuld met de hipste damesmode en de shop wordt gerund met oprechte passie. Woon je in de buurt van Velp? Neem dan ook zeker eens een kijkje in hun winkel! Lees meer over de nominatie op het Hippe Kippe blog. Vind je ook dat Hippe Kippe sowieso moet winnen? Stem hier op Hippe Kippe.

Update: we hebben nieuws ontvangen van de webwinkels Datona.nl en Trendymeubels.nl. Deze shops dingen beide mee naar de vakprijs voor beste startende webwinkel!