MediaCT staat aan de vooravond van een grote stap. We gaan verhuizen naar een nieuw kantoor! In mei verlaten we ons plekje aan het Zuiderpark en betrekken we anderhalve etage in het Scheepvaarthuis aan de Laan Corpus den Hoorn 200 in Groningen. Dit betekent een verdriedubbeling van de totale oppervlakte, en dat is iets waar we al lange tijd naar verlangden. Toen we in januari 2009 vertrokken van de Brugstraat uit het centrum van Groningen naar het Zuiderpark, was dit een enorme stap voor ons. We hadden een prachtige nieuwe plek gevonden, vlakbij het station en met eigen parkeerplaatsen. Dat is rondom het centrum vrij uniek. We hadden volop ruimte en het gaf ons frisse energie om verder te groeien.

En er is in acht jaar veel gebeurd. We hebben keihard gewerkt om bij de top van e-commerce bureaus in de Benelux te horen. We hebben gezamenlijk een sterke organisatie neergezet, langetermijnrelaties opgebouwd met klanten en partners en we zijn altijd weer op zoek naar verbeteringen. Deze focus heeft ons veel gebracht. We hebben leuke klanten, prachtige projecten en inmiddels telt ons hechte team 34 collega’s.

Scheepvaarthuis

Al een aantal jaren waren we op zoek naar een nieuw kantoor, maar de vergelijking met alle pluspunten van ons oude kantoor bracht ons telkens terug bij af. Toch kregen we stap voor stap nieuwe inzichten. Andere dingen werden belangrijker. Niet alleen werd de krapte nijpender, ook werd het verlangen naar een nieuwe, frisse omgeving groter. En na eindeloze zoektochten en vele bezichtigingen hebben we eindelijk onze droomplek gevonden.

Het Scheepvaarthuis is een kantoorgebouw dat aan de afslag Groningen-Zuid van de A28 ligt, direct aan het Noord-Willemskanaal. Het is een mooie locatie, goed zichtbaar en bereikbaar vanaf de snelweg. Het kantoor is ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en ligt op slechts tien minuten fietsafstand van het Centraal Station. We hebben een zeer ruim parkeerterrein, waardoor parkeerperikelen zoals bij het huidige pand voorbij zijn. Er is altijd plek.

We gaan de eerste verdieping betrekken. Het volledige vloeroppervlak van 640 m2 is kaal opgeleverd en wordt momenteel door een team van experts omgetoverd tot een prachtig nieuw kantoor dat helemaal bij onze wensen aansluit. We hebben de ideale mix gevonden van een professionele werkomgeving en een huiselijke sfeer, waar je in alle rust kunt werken en samenwerken. We kijken er enorm naar uit!

Drijvende kracht

Een complete verbouwing en verhuizing van deze omvang is een hele klus. Gelukkig werken we samen met gerenommeerde partijen als Style26, BB SystemsJANN interieur en Buro Binnenhuis. Zij zijn experts in deze markt. Toch zijn er nog talloze zaken van uiteenlopend belang die onze aandacht vragen. Om een detail te noemen: hoe is internet geregeld? Gelukkig hebben we bij MediaCT een drijvende kracht die de touwtjes in handen heeft. Je kent haar vast nog: Addy de Groot! In het verleden was zij projectmanager aan de klantzijde. Nu is zij projectmanager voor dit omvangrijke interne project. We zijn dolblij dat Addy er weer is. Na een kortstondig uitstapje naar een communicatiebureau in Leeuwarden hebben we elkaar weer gevonden. Welkom terug Addy!

Unieke samenwerking

Naast onze eigen etage huren we de helft van de begane grond. Dit doen we samen met iWink. Deze unieke samenwerking geeft MediaCT en iWink veel extra ruimte voor lunch, meetings, events en ontspanning. Ook krijgen we een privéterras met uitzicht over het Noord-Willemskanaal. Hiermee wordt het Scheepvaarthuis in een klap dé plek voor internet en e-commerce professionals.

Ps. De komende maanden zijn we nog druk bezig met de verbouwing en verhuizing. We kijken er enorm naar uit en houden je op de hoogte met betrekking tot de grand opening. Tot snel!