Het begin van het jaar staat in de e-commerce wereld in het teken van een reeks nominaties en awards. Voor een aantal van onze klanten betekende dit dat zij mochten deelnemen aan de prestigieuze landelijke Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards). Op social media deelden we eerder al vol trots dat ook dit jaar een aantal van onze klanten zijn genomineerd voor de Shopping Awards.

Amac, Body & Fit, Datona en Parfumerie.nl waren genomineerd voor de publieksprijzen. De winnaars worden bepaald door de consument. Onze klanten streden samen met namen als Coolblue, Greetz en Omoda voor de eretitel. En met succes! Namens ons hele team feliciteren wij vol trots Body & Fit, Datona en Parfumerie.nl met het winnen van deze fantastische awards!

Winnaars Shopping Awards 2017

Go big or go niche? Go both!

De eerste prijswinnaar was Datona met maar liefst drie niche shops! Datona is een succesvol e-tailer in werkplaatsinrichting en gereedschappen voor auto en motor. In de categorie ‘Auto en Accessoires’ won Oprijplatenshop.nl de prijs voor beste webwinkel. Met Werkbankenwinkel.nl sleepte Datona de beste ‘Doe-het-zelf/Hobby’ webwinkel award binnen en artikelen in de categorie ‘Tuin en Dieren’ koop je volgens de stemmende consument het beste bij Gereedschapswagens.nl.

Uitblinkers in persoonlijke verzorging

In de categorie Persoonlijke Verzorging werden twee prijzen binnengesleept, zowel onder de Shopping Awards XS als de XL publieksprijzen. Tijdens de uitreiking van de XS award bleek dat consumenten voor Parfumerie.nl hebben gekozen als beste webwinkel in deze categorie. En in dezelfde categorie won Body & Fit de XL-award!

Nu de eerste award uitreikingen van 2017 achter ons liggen kijken we uit naar komende events. Zowel bij de Meet Magento NL Awards (Utrecht) als de Magento Imagine Awards (Las Vegas) zullen interessante Magento cases de revue passeren, waar ook klanten van MediaCT meedingen naar uiteenlopende prijzen.

Benieuwd welke evenementen en award uitreikingen er nog meer plaatsvinden dit jaar? Bekijk ons...