Viewing entries in
FAS sessies

FAS: 29 juni - Magento over Magento Enterprise

Elke maand op vrijdagmiddag organiseert de MediaCT Academy een Friday Afternoon Session (FAS). Deze sessies vinden plaats bij MediaCT. Vanaf vier uur neemt een interessante spreker het woord. De sessies duren ongeveer een uur, waarna er ruimte is voor discussie en een borrel. Op 29 juni zal de FAS in het teken staan van Magento. Kathleen van Magento zal komen spreken over de voordelen van Magento Enterprise tegenover Magento Community en ook voorbeelden laten zien van webwinkels die de overstap maken.

FAS Verslag: Sybrand Brouwer en Dirk Wolbers over Kramp.com

Vrijdag 1 juni spraken Sybrand Brouwer en Dirk Wolbers over Kramp.com. Sybrand sprak over het begin van Kramp.com, het heden en de wensen voor de toekomst. Social media expert Dirk Wolbers sprak over de ambities van Kramp.com op het gebied van social media.
 

FAS: Jeroen Leenders over een webwinkel starten in het buitenland

Internet lijkt een makkelijke weg om international zaken te doen, maar is dat in de praktijk ook zo? Jeroen spreekt veel (fashion-) ondernemers met een succesvolle online shop in Nederland. De volgende stap lijkt dan logisch: uitbreiden naar andere landen in Europa. In de praktijk een moeilijkere stap dan wordt gedacht.

Gebruikersonderzoek? Usabilla helpt bij het krijgen van feedback

Gebruikersonderzoek wordt steeds belangrijker binnen webdesign. Al in een vroeg stadium van de ontwikkeling van een website wil je weten of de website gebruiksvriendelijk is en of gebruikers de juiste informatie weten te vinden? Ben je benieuwd of jouw website de juiste indruk achterlaat bij gebruikers? Wil je gebruikers betrekken bij het ontwerp van websites?