Viewing entries in
Magento Enterprise

Persoonlijke klantbeleving met Customer Segmentation

Persoonlijke klantbeleving met Customer Segmentation

Elke klant is weer anders en heeft unieke wensen. Bovendien vindt iedereen het fijn om gezien en herkend te worden. Ook op internet! Webwinkels waar terugkerende bezoekers worden herkend en op een persoonlijke manier worden begroet en geholpen, kunnen rekenen op een grote groep trouwe klanten. Voor de webshopeigenaar is het een grote uitdaging om op alle wensen in te spelen. Er is immers geen echt persoonlijk contact met de klant: voor de webshop is iedereen gelijk. Grote spelers als Amazon zijn door de jaren heen meester geworden in het personaliseren van de klantbeleving. Wat de klant op de website ziet, is deels gebaseerd op een profiel dat gevuld is met zo veel mogelijk klantgegevens.

Store Credit: de digitale tegoedbon voor uw webshop

Store Credit: de digitale tegoedbon voor uw webshop

Al sinds de introductie is dit een van de functies die Magento Enterprise onderscheidt van de Community versie. Met Store Credit kunt u een saldo koppelen aan een klantaccount, zodat de klant het kan gebruiken om een nieuwe bestelling of een deel daarvan af te rekenen. Dit artikel beschrijft hoe en waarom u deze Magento-functionaliteit in uw webshop kunt toepassen.

Magento Enterprise Gift Cards: iedereen blij!

Magento Enterprise Gift Cards: iedereen blij!

Wat is er leuker dan een vriend of vriendin een cadeaubon van je favoriete webwinkel geven? Met de Gift Cards functie van Magento Enterprise kunt u uw klanten vanuit uw webwinkel deze mogelijkheid bieden. Bezoekers kunnen in uw webwinkel een cadeaubon kopen en deze schenken aan iemand anders, die de cadeaubon kan gebruiken om een bestelling in uw shop te betalen.

Loyale en actieve klanten met Magento Enterprise Reward Points

Loyale en actieve klanten met Magento Enterprise Reward Points

De concurrentie online is zo groot met al die webshops, dat het lastig is om klanten te binden. Met branding en marketing bent u al goed op weg. Door uw klanten iets terug te geven nadat ze een handeling in de webshop hebben verricht, maakt u het wel heel aantrekkelijk om regelmatig terug te komen.

Haal het beste uit uw Magento Enterprise webwinkel

Haal het beste uit uw Magento Enterprise webwinkel

Magento is een van de flexibelste e-commerce platformen die momenteel op de markt zijn. Naast de vele functionaliteiten die Magento standaard al biedt, zijn de uitbreidingsmogelijkheden eindeloos en is er voor elk vraagstuk een antwoord. Door een van de vele beschikbare extensies te installeren of een extensie te laten ontwikkelen door uw e-commerce partner, kunt u het platform volledig toesnijden op uw wensen.

Magento als enterprise e-commerce systeem

7 Comments

Magento als enterprise e-commerce systeem

Als je een middelgrote of grote e-commerce onderneming bent, zit je in een segment waar de keuze voor een e-commerce pakket complex kan worden. In vrijwel elk systeem is alles mogelijk, hetzij out-of-the-box, hetzij via maatwerk. En met elk systeem heb je weer verschillende ontwikkelaars waar je uit kunt kiezen. Nog meer keuzes. In dit artikel licht ik toe waarom wij Magento als geschikt pakket zien als enterprise e-commerce systeem. Kijk ook op onze Magento Enterprise pagina voor meer informatie.

7 Comments