Viewing entries in
Events

Meet Magento 2015

Meet Magento 2015

Magento is het populairste en bekendste e-commerce platform in de markt. Meer dan 240.000 webwinkels draaien op Magento en jaarlijks worden er meer dan 25 miljard transacties gedaan. Het platform is populair bij zowel grote, gerenommeerde merken als startende webwinkels die snel willen groeien. Met deze brede doelgroep mag Magento zich met recht wereldmarktleider noemen. Na een zeer geslaagde editie vorig jaar organiseert Dutchento ook in 2015 het grootste Magento event van Nederland: Meet Magento.

E-commerce events 2015

E-commerce events 2015

E-commerce speelt een steeds grotere rol in onze maatschappij. De markt blijft groeien, net als het aantal vragers en aanbieders. Het is interessant om te weten wat de strategie is van de grote namen in uw branche en hoe zij inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten. Wat weet u eigenlijk van de laatste trends en ontwikkelingen in uw markt? En wat weet u over het behalen van een hogere conversie? Op deze en allerlei andere vragen krijgt u antwoord tijdens de verscheidende e-commerce events die Nederland rijk is.

Verslag 'Exact meets Magento' event van 2 oktober 2014

Verslag 'Exact meets Magento' event van 2 oktober 2014

Dealer4Dealer organiseerde op 2 oktober een seminar in samenwerking met ERP-softwareleverancier Exact. Dit jaar stond Exact meets Magento volledig in het teken van e-commerce. De perfecte gelegenheid voor startende webondernemers om zich te oriënteren, maar ook voor de ervaren online ondernemer viel er veel nieuws te ontdekken. Na de opening gaf Bas Nawijn een presentatie over de groei van Magento en aansluitend vertelde Tjitte Folkertsma van MediaCT uitgebreid over de mogelijkheden van de omnichannel ondernemingsstrategie in de nabije toekomst.

Seminar: Succesvol(ler) online ondernemen

Seminar: Succesvol(ler) online ondernemen

U bent al online actief en kent als geen ander de waarde van online ondernemen als bedrijfsstrategie. Om groei te kunnen realiseren, bent u op zoek naar antwoorden op vragen over rendement en inzicht. Op donderdag 24 april geven wij u de antwoorden!

Verslag van E-boxx event op 24 november 2013

MediaCT organiseerde op 24 november een event in samenwerking met de E-boxx, dé skybox in de Euroborg voor e-commerce ondernemers. Belangstellenden werden ontvangen met een lunch en Bas Nawijn, Head of Sales Europa bij Magento, gaf een seminar over Magento. Na het seminar werd er genoten van de spannende voetbalwedstrijd tussen FC Groningen-PEC Zwolle (uitslag 0-0), waarna het event werd afgesloten met een borrel. Een unieke mix van sport, netwerken en kennis delen. 

Developers Paradise 2013 Magento Edition

Developers Paradise 2013 Magento Edition

Na een paar maanden wachten was het eindelijk zover. Het Developers Paradise - Magento Edition 2013 ging van start op 16 september: vier dagen lang presentaties over onder andere Magento en ontwikkelprocessen/-technieken. Van MediaCT waren Rutger en Jitze present op het mooie Mallorca, waar dit event werd gehouden. Een paar van de presentaties zullen we hier kort bespreken.

Meet Magento 29 & 30 mei - 5de editie vol interactie

Meet Magento 29 & 30 mei - 5de editie vol interactie

Op 29 en 30 mei 2013 vindt voor de vijfde keer de Nederlandse editie van Meet Magento plaats. MediaCT mag zich van dit evenement één van de sponsoren noemen. Het jaarlijkse congres met een informatiemarkt over het Open Source eCommerce platform Magento zit vol vernieuwingen en interactie en vindt plaats in congrescentrum De Reehorst in Ede.

De Nationale Thuiswinkel Awards 2013!

De Nationale Thuiswinkel Awards 2013!

Het aanmelden voor de Nationale Thuiswinkel Awards is van start gegaan! De Nationale Thuiswinkel Awards reikt weer de publieks- en vakprijzen uit aan de beste webwinkel van Nederland op 7 en 8 maart 2013.

MediaCT bij Exact meets Magento XL

Op 11 oktober vindt het evenement ‘Exact meets Magento XL’ plaats. De locatie: het hoofdkantoor van Exact in Delft. Na drie succesvolle evenementen, vindt nu een XL versie plaats met 10 deelsessies, geheel gratis.

3 Comments

Meet Magento 2012

29 en 30 mei is het weer zover: de Meet Magento dagen. Het evenement georganiseerd door Guido Jansen staat ook dit jaar weer in het teken van e-commerce en Magento. Veel interessante sprekers uit binnen- en buitenland zullen het podium beklimmen om hun kennis te delen. MediaCT zal ook dit jaar weer aanwezig zijn met een stand, daarnaast zal Edwin Dijkstra een presentatie gaan geven over Next Generation E-commerce.

3 Comments

'Het starten van een webshop' een groot succes

Dinsdag 21 februari was het zo ver, de presentatie van de KVK Groningen in samenwerking met MediaCT over het starten en optimaliseren van een webshop. Tijdens de 4,5 uur durende sessie gaf Michel Tel aan twintig online ondernemers meer informatie over het starten van een online winkel, wat de valkuilen zijn en waar de kansen liggen. Ook vertelde hij welke stappen je neemt bij het bouwen van een webshop en hoe je uiteindelijk bezoekers verleidt om producten te kopen in jouw webshop. Kortom, zeer waardevolle informatie voor elke webshopeigenaar.

Twee MediaCT shops genomineerd voor de Nationale Thuiswinkel Awards!

Jaarlijks vinden de Nationale Thuiswinkel Awards plaats. En de consument is de jury. Je kunt in 23 categorieën stemmen op jouw favoriete webwinkels. De vragen gaan over de service, kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en prijs. Tot 2 maart kun je alle shops beoordelen. Daarna vinden de awards plaats voor de XS shops. Ook start dan de fase 2 voor de XL shops. Van 12 maart tot 27 maart kan gestemd worden op de XL shops. De winnaar van de Thuiswinkel Award wordt op 29 maart bekend gemaakt.

7 Comments

Magento dag Nederland: Meet Dutchento

Magento is een open source platform speciaal om webshops mee te ontwikkelen. MediaCT ontwikkelt Magento webwinkels en ziet grote mogelijkheden in dit systeem. Daarom waren wij bij Dutchento, de eerste Magento dag in Nederland. Lees het verslag! Op 27 januari 2009 vond de eerste Magentodag plaats in Nederland, genaamd ‘meet Dutchento'. Dutchento, georganiseerd door Guido Jansen van Dutch Opensource, is bedoeld voor de nederlandse Magento community. Bij MediaCT werken wij hard aan een aantal veelbelovende Magento projecten. Genoeg reden voor mij om deze dag bij te wonen.

7 Comments